Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Αξίζαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία»

Lampard: «Αξίζαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία»

Ένας απογοητευμένος πλην περήφανος Frank Lampard εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τη χθεσινή ήττα της Chelsea από τη Liverpool.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Stamford Bridge, ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής των μπλε του Λονδίνου στάθηκε στην αξιοπρεπέστατη εμφάνιση της ομάδας του, καθώς και στις λεπτομέρειες πού έστρεψαν τη μοίρα του παιχνιδιού υπέρ των Κόκκινων.

Ας δούμε τις σημαντικότερες δηλώσεις του:

  • Ερωτηθείς για το τι είπε στους παίκτες του μετά το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου, απάντησε:

«Τους είπα ότι ένιωθα πώς ήμασταν εντάξει στο παιχνίδι.»

«Είχαμε την ευκαιρία του Tammy Abraham, πού ήταν η μεγαλύτερη στο πρώτο μέρος, το ακυρωθέν γκολ, ενώ το φάουλ τους ήταν φανταστικό.»

«Είπα ότι δε με πειράζει να χάνουμε. Δε δέχομαι εμφανίσεις όπως αυτή του δεύτερου ημιχρόνου εναντίον της Sheffield, όμως δέχομαι τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή)

  • Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τον αν αισθάνεται ότι η Chelsea άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, για να αποκριθεί ως ακολούθως:

«Βάσει της εμφάνισής μας, ναι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.»

«Πολλές φορές, οι λεπτομέρειες σου στοιχίζουν ένα αποτέλεσμα. Αυτό το γκολ του Firmino μας κόστισε το παιχνίδι, γιατί δε μπορείς να επιτρέπεις στον αντίπαλο αμαρκάριστες κεφαλιές μέσα στην περιοχή.»

«Όμως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως θέλαμε, από άποψη ενέργειας, πάθους και γρήγορης κυκλοφορίας της μπάλας. Παρ’ όλα αυτά, χρειαζόμαστε βαθμούς.»

O Frank Lampard ευχαριστεί το κοινό της Chelsea για την υποστήριξη μετά την ήττα της ομάδας του από τη Liverpool.
O Frank Lampard ευχαριστεί το κοινό της Chelsea για την υποστήριξη μετά την ήττα της ομάδας του από τη Liverpool.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com